Het strandhuisje

Lange strandwandelingen langs de branding of vanaf de voorvlonder de voorbijvarende schepen voorbij zien trekken. Bij uw verblijf in het huisje ‘Over het duin’ is dit alles binnen handbereik. Een verblijf en overnachting op het strand is en blijft een unieke ervaring. Met hoge temperaturen heerlijk op het strand liggen en met de mindere temperaturen, genoeg voorzieningen in de buurt.  Het strandhuisje is op een paar honderd meter gelegen vanaf de duinovergang, dit zorgt ervoor dat het op zomerse topdagen voor het huisje rustig is.

De serre aan de voorzijde van het huisje maakt het mogelijk tijdens frissere avonden te genieten van het prachtige uitzicht. Aan de achterzijde van het huisje is een bordes, hier is zitgelegenheid en met zonneschijn is het heerlijk om hier te ontbijten.

Het huisje beschikt over vijf slaapplaatsen.  Van de zithoek maakt u gemakkelijk een twee-persoonsbed. Daarnaast bevat het huisje een hoogslaper met drie slaapplaatsen. Douche en toilet bevinden zich binnen in het achterste deel van het huisje.